Hva gjør vi

 

Vi arbeider på oppdrag fra leverandørene til storhusholdning – og KBS markedet med å koordinere all aktivitet mellom leverandør, grossist og sluttbruker. I hovedsak er det næringsmidler vi frembyr, men også andre produkter inngår i porteføljen.

Leverandøren (produsent/importør) bestyrer alt av produktrelaterte oppgaver samt KAM ansvar. HL Salg arbeider mellom grossist og sluttbruker.

Hovedoppgaven består i å fremby og gjøre tilgjengelig de produkter det er fremforhandlet kjedeavtaler på. Øke distribusjonsgraden og bidra til et godt forretningsmessig forhold mellom partene.

Geografisk område
Vi dekker Sørlandet, Vestland, Møre og Romsdal og Midt-Norge. Dvs fylkene Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal, Trøndelag og deler av Nordland fram til Saltfjellet.

I denne regionen er det stor turisttrafikk og mange som jobber offshore og i verftsindustrien. Mer enn 40% av landets befolkning, spiser sine måltid her.

Inge Larsen

Daglig leder

Har mange års erfaring innen salg og logistikk.  Betjener distriktet  Vestland fylke. I tillegg er han ansvarlig for bedriftens non-food sortiment.

Telefon:  40 61 05 20
Epost: inge.larsen@hlsalg.no

Torfinn Sørheim

Distrikssjef Rogaland og Agder

Torfinn har mange års erfaring innen salg til storhusholdning og vil betjene distriktet fra Haugaland, Rogaland og Agder.

Telefon: 90 66 55 84
Epost: torfinn@hlsalg.no

Gro Anette Hågensen

Distrikssjef Midt-Norge

Gro er utdannet kokk og har lang fartstid i bransjen, hun vil betjene distriktet Møre og Romsdal, Trøndelag og deler av Nordland.

Telefon: 46 96 60 78
Epost: gro.anette@hlsalg.no

Geir Hjelting Koxvig

Distrikssjef Vestland

Geir er utdannet som kokk og servitør. Han har i tillegg god erfaring fra salg. Geir vil betjene distriktet Vestland og omegn.

Telefon: 90 65 11 60
Epost: geir@hlsalg.no

Kontakt oss

 

HL Salg AS
Midtunlia 73
5224 NESTTUN

Tlf 406 10 520
Epost: post@hlsalg.no

Org nr 998 595 193

10 + 10 =

Om oss

HL Salg ble etablert i 2006 og betjener storhusholdningsmarkedet fra Agder, Rogaland, Vestland, Trøndelag og deler av Nordland.

Kontakt oss

HL Salg AS
Midtunlia 73
5224 NESTTUN

Tlf 406 10 520
post@hlsalg.no

Org nr 998 595 193

Design og utvikling: Geekr Web og SEO byrå | ©HL Salg AS | Les vår personvernserklæring her