Hva gjør vi

 

Vi arbeider på oppdrag fra leverandørene til storhusholdning- og KBSmarkedet med å koordinere all aktivitet mellom leverandør, grossist og sluttbruker. I hovedsak er det næringsmidler vi frembyr, men også andre produkter inngår i porteføljen.

Leverandøren (produsent/importør) bestyrer alt av produktrelaterte oppgaver samt KAM ansvar (grå figurboks). HL Salg arbeider mellom grossist og sluttbruker (blå figurboks).

Hovedoppgaven består i å fremby og gjøre tilgjengelig de produkter det er fremforhandlet kjedeavtaler på. Øke distribusjonsgraden og bidra til et godt forretningsmessig forhold mellom partene.

Geografisk område
Vi dekker sørlandet, vestlandet og Midt-Norge. Dvs fylkene Agder, Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal, Trøndelag og deler av Nordland fram til Saltfjellet.

I denne regionen er det stor turisttrafikk og mange som jobber offshore og i verftsindustrien. Mer enn 40% av landets befolkning, spiser sine måltid her.

Inge Larsen

Selger og daglig leder

Har mange års erfaring innen salg og logistikk.  Betjener distriktet  Vestland fylke. I tillegg er han ansvarlig for bedriftens non-food sortiment.

Telefon:  40 61 05 20
Epost: inge@hlsalg.no

Torfinn Sørheim

Distrikssjef

Torfinn har mange års erfaring innen salg til storhusholdning og vil betjene distriktet fra Haugaland, Rogaland og Agder.

Telefon: 90 66 55 84
Epost: torfinn@hlsalg.no

Gro Anette Hågensen

Distrikssjef Midt-Norge

Gro er utdannet kokk og har lang fartstid i bransjen, hun vil betjene distriktet Møre og Romsdal, Trøndelag og deler av Nordland.

Telefon: 46 96 60 78
Epost: gro@hlsalg.no

Kontakt oss

 

HL Salg AS
Midtunlia 73
5224 NESTTUN

Tlf 406 10 520
Epost: post@hlsalg.no

Org nr 998 595 193

11 + 12 =

Om oss

HL Salg ble etablert i 2006 og betjener storhusholdningsmarkedet fra Agder, Rogaland, Vestland, Trøndelag og deler av Nordland.

Kontakt oss

HL Salg AS
Midtunlia 73
5224 NESTTUN

Tlf 406 10 520
post@hlsalg.no

Org nr 998 595 193

Design og utvikling: Geekr | ©HL Salg AS | Les vår personvernserklæring her